Autosportin printtilehden taru tulee päätökseensä. Maailman suurin autourheilujulkaisu vahvisti yleisesti tiedetyn huhun maanantai-iltana.

Kuten aiemmin uutisoimme, joutui Autosport yhdessä F1 Racingin ja Motorsport Newsin kanssa valitettavaan tilanteeseen pudonneiden tilaajalukujen johdosta. 69 vuotta vanhan Autosportin maine on varsinkin brittiläisessä kulttuurissa massiivinen, ja sen juttuja on luettu laajalti ympäri maailman. F1 Racing on puolestaan maailman suurin vain formula ykkösiin keskittyvä aikakausilehtijulkaisu.

Autospot vahvisti printtilehden lopettamisen perinteisellä PR-jargonilla. Brändi aikoo keskittyä jatkossa suosittuun verkkosivuunsa, sen maksulliseen osioon, Autosport gaalaan sekä nuorten kuljettajien ajo-ohjelmaansa, jota se pyörittää tätä nykyä Aston Martinin kanssa.

Tiedotteessa Autosportin omistava Motorsport Network kertoo etsivänsä erilaisia vaihtoehtoja printtilehtensä suhteen, mutta mitään konkreettista jatkoa sille ei luvata.

Autosport

@autosport
An Autosport announcement