Kuolonkolarin toinen osapuoli Correa ensi kertaa julkisuudessa – paljasti edessä olevan pitkän toipumisjakson: ”Vasta sitten näemme, miten jalka toimii”

© Kuva: Formula 2

Juan Manuel Correa on antanut ensimmäisen julkisen kommenttinsa Belgian GP:n kuolonkolarin jälkeen.

Correa oli toinen osapuoli Formula 2 -sarjassa sattuneessa onnettomuudessa, jonka seurauksena Anthoine Hubert menehtyi. Myös Correa on taistellut elämästään ja terveydestään, miehen tila on vaihdellut huolestuttavalla tavalla, ja yhdessä vaiheessa lääkärit pelkäsivät joutuvansa amputoimaan hänen jalkansa.

Nyt kivikkoinen polku näyttäisi kuitenkin olevan kuljettu kohti tasaisempaa maastoa. Correa julkaisi Instagram-tilillään ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen.

Pitkässä videotervehdyksessä mies lähettää surunvalittelunsa Hubertin omaisille sekä käy lävitse omaa tilannettaan.

– Kuluneet viisi viikkoa ovat olleet rankkoja. Haluan näin julkisesti ilmaista syvimmät osanottoni Hubertin perheelle. Tämä on ollut shokki meille kaikille, ei tällaista usko koskaan tapahtuvan. Olen kiitollinen, että olen tässä, vaikka edessä on pitkä toipumisen tie.

Correan oma, pitkä sairaalajakso on tulossa vihdoinkin päätökseen.

– On edelleen epävarmaa, toivunko koskaan 100-prosenttisesti.  Olen kuitenkin kiitollinen, että olen elossa. Olen myös kiitollinen perheelleni ja tukijoilleni kaikesta tuesta tämän hoidon aikana. Ilman heitä en olisi nyt tässä. Tämä on muuttanut elämääni ja miten näen ja koen asioita.

– Olen hyväksynyt mitä tapahtui, ja nyt keskityn toipumaan. Edessä on uusi leikkaus maanantaina sen pitäis olla viimeinen. Marraskuussa pääsen matkustamaan perheeni luo Miamiin. Sen jälkeen alkaa 10 – 12 kuukauden mittainen toipumisjakso. Vasta sen jälkeen näemme, miten oikea jalka toimii.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.