Alfa Romeon suomalaistähti Kimi Räikkönen avasi tarinaa kuuluisaksi tulleen ajonumeronsa ”7” taustalla uudessa Betsafen Inside Kimi Räikkönen -dokumenttielokuvassa.

Alfa Romeon F1-talli ja vedonlyöntiyhtiö Betsafe ovat tuottaneet yhdestä maailman suosituimmista formulakuskeista Räikkösestä dokumentaarisen lyhytelokuvan.

Elokuvassa pääsevät ääneen muun muassa Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur, kisainsinööri Julien Simon-Chautemps ja suomalaisen tallitoveri Antonio Giovinazzi, jotka kertovat F1-staran luonteesta radalla ja sen ulkopuolella.

Urastaan ja elämästään kuullaan myös ”Jäämiestä” itseään. Räikkönen valottaa elokuvassa muun muassa sitä, mistä ajonumero seitsemän juontaa juurensa. F1-maailmanmestari paljastaa myös, millä autolla saapuu töihin Alfa Romeon konttorille.

Voit katsoa Inside Kimi Räikkönen -elokuvan tämän linkin takaa.