Mikäli autotallisi kaipaa erikoista, mutta takuulla huomion kiinnittävää lisäystä, on F1-auto oiva valinta. Nyt tarjolla olisi kilpuri, joka ei edes ole kovin kallis vaihtoehto.

Jos Michael Schumacherin vanhasta Ferrarista joutui maksamaan aikanaan 6,4 miljoonaa euroa, irtoaa kauden 1996 Forti-Corse mallinumeroltaan FG03 huomattavasti edullisemmin.

Kesken kauden konkurssiin kaatunut italialaistalli ei saavuttanut menestystä F1-taipaleellaan, mutta tallin nimi on jäänyt historiankirjoihin eräästä merkittävästä asiasta. Tallin kauden 1995 auto, nimeltään FG01, on F1-historian viimeisin manuaalivaihteinen F1-auto. Kaikki muut tallit olivat siirtyneet jo tuolloin nykyisiin puoliautomaattisiin, ratin takana oleviin vaihdeviiksiin, mutta Forti soti tuulimyllyjä vastaan.

Myynnissä olevassa FG03-autossa vaihdemekanismi on jo moderni, ja kuusivaihteisella vaihdelaatikolla tehoja voi repiä irti Juddin V10-moottorista, josta irtoaa 730 hevosvoimaa.

Autolla on kilpailtu viime vuosina vanhojen formuloiden kilpasarjassa BOSS GP:ssä. Mikäli kaupat syntyvät, saa uusi omistaja mukaansa myös kattavan varaosapaketin.

Tarkemmat tiedot virtuaaliseen renkaiden potkimiseen löydät täältä.