F1-talli Haas julkaisi autojensa uuden ulkoasun pääsponsorin lähdön jälkeen

© Kuva: Getty Images

F1-talli Haasin autoihin tulee pienen pieni muutos viikonloppuna ajettavaan Singaporen osakilpailuun.

Yhteistyönsä pääsponsorinsa Rich Energyn kanssa katkaissut amerikkalaistalli muutti myös nimeään Italian ja Singaporen kisojen välisellä tauolla. Kohusta toiseen seilanneen energiajuomayhtiön linkit talliin poistuivat lopullisesti, kun talli tunnetaan jatkossa nimellä Haas F1 Team.

Tallin kotisivuille on päivitetty uusi kuva tallin uuden auton ulkoasusta. Vähemmän yllättävää on, ettei kultamustaa väritystä ole lähdetty venkoilemaan täysin uusiksi. Talli on vain tyytynyt poistamaan Rich Energyn logot autoistaan ja haalareistaan. Logot olivat ennen näkyvästi esillä auton kyljessä ja siivekkeissä.

Katso kuva uudistuksesta tallin kotisivuilta täältä.