Charles Leclercin manageri valotti F1-tähden sopimustilannetta – huhuja muhkeasta palkankorotuksesta

© Kuva: Getty Images

Charles Leclercille huhutaan jopa yhdeksän miljoonan dollarin arvoista sopimusta Ferrarin kanssa. Manageri Nicolas Todtin mukaan sopimuksesta neuvotellaan ”oikean ajan tullessa”.

Nuorella monacolaiskuskilla on valoisa tulevaisuus edessään. Ferrari päätti antaa 21-vuotiaalle junioriohjelmansa kasvatille tilaisuuden näyttää taitonsa tänä vuonna, eikä Leclerc ole pettänyt odotuksia.

Monacolainen on yltänyt voittoon jo kaksi kertaa ensimmäisellä kaudellaan Maranellon palveluksessa. Viimeisin onnistuminen tuli viikonloppuna Monzassa, jossa Leclerc ylitti maaliviivan ensimmäisenä italialaisen kotiyleisön edessä.

Kyseinen saavutus ei ainakaan heikennä lainkaan nuorukaisen osakkeita tulevan jatkosopimuksen neuvotteluissa.

– Meillä on pitkä sopimus Ferrarin kanssa. Keskustelemme siitä (jatkosta), kun oikea aika saapuu, F1-kuskin manageri Todt valotti Sky Italialle.

Ferrari-pomo Mattia Binotto ei halunnut vielä kommentoida sopimuskeskustelujen ajankohtaa, mutta myönsi tallinsa arvostavan kuskikykyään korkealle.

– On vielä hieman aikaista, mutta hän osoitti jo kauan aikaa sitten, kuinka arvokas hän on Ferrarille. Olemme sijoittaneet hänen uraansa ja hän luottaa meihin. Halumme saavuttaa suuria asioita yhdessä tulevaisuudessa, tallijehu vakuutti.

 

Lähde: Sky Italia


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!