Alfa Romeon F1-tallin testikuljettaja Tatiana Calderon osallistuu W Series -sarjan ensi kauden kuljettajavalintatesteihin.

Tällä kaudella Formula 2 -sarjassa ajava kolumbialaiskuski ottaa osaa ensimmäiseen päivään yhteensä kolmipäiväisessä testirupeamassa, jossa naisille tarkoitetulle formulasarjalle etsitään loput kuljettajat ensi kaudeksi.

Ensimmäisen kauden perusteella sarjan 12 parasta kuljettajaa saivat automaattisen osallistumisoikeuden toiselle kaudelle. Heidän joukossaan on vahvan kauden ajanut Emma Kimiläinen, joka oli sarjapisteissä viides.

Mukava rahapotti – Emma Kimiläisen pankkitili kiitti loppukauden vauhdista

Calderon jakaa Espanjan Almeriassa ajettavissa testeissä omaa tietoaan 14 mukaan ensi kaudeksi pyrkivälle kuljettajalle.

– Olemme seuranneet Tatianan uraa suurella mielenkiinnolla. Hän on yksi tämän hetken parhaista naiskuljettajista. On hienoa, että hän haluaa tukea nuoria kuljettajia jakaen heille neuvoja ja vinkkejä.

Calderonin tämä kausi ei ole sujunut kovinkaan menestyksekkäästi. Formula 2 -pistetili on edelleen avaamatta. Viime kaudella hän nappaamatta 11 pistettä GP3-sarjassa.