Emma Kimiläisen mainio vire W Series -sarjan loppukaudesta osoitti suomalaisen olevan raudanluja ammattilainen. Otteet palkittiin myös taloudellisesti.

Kauden kolmeen viimeiseen kisaan loukkaantumisensa jälkeen osallistunut Kimiläinen ajoi voiton ja kakkossijan lisäksi kerran viidenneksi. Näillä otteilla suomalainen nousi sarjan loppupisteissä viidenneksi, vaikka väliin jäi kaksi osakilpailua.

Emma Kimiläinen toiseksi W Series -sarjan päätösosakilpailussa – mestaruustaistelusta jännitysnäytelmä

W Series jakaa maineen ja kunnian lisäksi myös rahapalkintoja kuljettajille loppusijoituksen mukaan. Viides sija kerryttää Kimiläisen pankkitiliä 90 000 dollarilla eli vajaalla 80 000 eurolla. Mestaruuden voittanut Jamie Chadwick kuittasi suurimman potin, 500 000 dollaria.

Kimiläinen kertoi aiemmin SuomiF1-sivustolle rahan olevan täysin vastikkeetonta, eli palkintoraha jaetaan niin sanotusti puhtaana käteen.