Tommi Mäkisen Toyota ajoi kolmoisvoittoon Saksan MM-rallissa. Virolaiskuljettaja Ott Tänak ajoi kilpailun voittoon ja kasvatti johtoaan MM-sarjassa Citroenin Sebastien Ogieriin ja Hyuandain Thierry Neuvilleen, jotka molemmat kärsivät rengasrikot rallissa. Neuville sijoittui viidenneksi ja Ogier lopulta kahdeksanneksi.

Toyotan kokenut brittikuski Kris Meeke nappasi rallissa toisen sijan häviten 20,8 sekuntia Tänakille. Jari-Matti Latvala täydensi kärkikolmikon toisella peräkkäisellä palkintopallisijoituksellaan.

M-Sport Fordin Teemu Sunisen, jonka ralli meni piloille tekniikkamurheiden takia jo perjantaina, oli Power Stagella toiseksi nopein Neuvillen jälkeen. Myös Latvala näytti hyvää vauhtia Power Stagella sijoittuen kolmanneksi ja ottaen kolme ylimääräistä MM-pistettä.

Voitto oli 31-vuotiaalle Tänakille jo kauden viides.