Entinen F1-kuljettaja Pastor Maldonado on vetäytynyt tulevalta WEC-kaudelta. Sopimuserimielisyyksiin kariutunut sopimus Jota Sport -tallin kanssa tuli julki vain päiviä ennen uuden kestävyyskilpailukauden alkua.

[readmore from=”wec”]

F1-sarjassa 2011-2015 yhden osakilpailuvoitonkin napannut Maldonado ajoi viime kaudella WEC-sarjassa DragonSpeed-tallissa. hänen oli tarkoitus vaihtaa muun autokunnan mukana Jota-talliin LMP2-luokkaan, mutta venezuelalaiskuljettaja ilmoitti perjantaina jättävänsä koko kauden väliin.

– Haluan ilmoittaa virallisesti, etten kilpaile tällä kaudella yhdessä tallikavereideni Roberto Gonzalezin ja Anthony Davidsonin kanssa Jota Sportsin riveissä. Emme päässeet yhteisymmärykseen sopimuksen yksityiskohdista, Maldonado kertoi Instagramissa.

Maldonado kertoi kertovansa tulevaisuudensuunnitelmistaan tarkemmin myöhemmin.

WEC-kausi käynnistyy syyskuun ensimmäinen päivä Silverstonen neljän tunnin kilpailulla.