Kilpakuskin raivo räjähti suorassa lähetyksessä – latasi sammioittain kirosanoja tiimiradiossa – kuuntele voimakas esitys

© Kuva: Getty Images

DTM-kuski Paul di Restan nuppi kiehahti sarjan Brands Hatchin osakilpailussa. Britti antoi lataa täyslaidallisen tiimiradioon, suorassa lähetyksessä.

Entisen F1-kuskin sunnuntain kilpailu meni pilalle varikkosekaannuksen vuoksi. Di Resta kysyi tiimiltä, pitäisikö hänen tulla suorittamaan varikkokäynti hänen lähestyessä varikkotietä. Di Resta luuli saaneensa myöntävän vastauksen, kurvaten viime sekunneilla variolle. Pahaksi onneksi talli sanoi samalla ”ei”.

Seurasi sekaannus, kun Aston Martin -kuski saapui varikkoruutuunsa tiimin ihmetykseksi. Mekaanikoiden rientäessä töihinsä varikkoboksista repäistynä di Resta ei voinut kuin katsoa hyvän kisansa valumista hukkaan.

– V*tun radio ei toiminut! Di Resta manasi useampaan kertaan.

Turhautuminen näkyi ja kuului myös televisiolähetyksessä. Miehen tuskanparahdukset ja raivoisat huudot massiivisten kirosanojen säestämänä päätyivät sensuroimattomana suoraan lähetykseen. Selostaja ei voinut kuin pahoitella useampaan otteeseen di Restan ymmärrettävää käytöstä.

– Älä puhu minulle, minä, min…aaaAAAAAAAaaaAAAA!!! Di Resta mouhosi vielä tiimilleen raivoissaan lähdettyään varikolta.

Koko tilanteen ja di Restan huudot voit kuulla ja nähdä alla olevalta videolta. Se käynnistyy oikeasta kohdasta, kestäen kymmeniä sekunteja.

Lopputuloksissa di Resta oli 14:s.

Tämäkin video ensimmäisenä julki Moottoriurheilun Olohuoneessa – liity jo!