Ranskalaismerkki Citroen hakee kärkisijoja tulevasta Saksan MM-rallista tosissaan. Tallin kuljettajat Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi saavat käyttöönsä uuden päivitetyn version moottoristaan.

Kauden vahvasti aloittanut Citroen juhli voittoa viimeksi kauden kolmannessa kilpailussa Meksikossa maaliskuussa. Lappi oli toinen edellisenä ajetussa Suomen MM-rallissa, mutta Ogierin osalta viime kilpailujen alavire on pudottanut hänet takaa-ajajaksi MM-taistelussa.

Tavoitellessaan nousua keskimmäiselle korokkeelle Citroen tuo autoihinsa uuden tehokkaamman moottorin, jonka on tarkoitus tarjota kuljettajille paremmat ajo-ominaisuudet asfalttipinnoitteella. Edellisessä asfalttirallissa Korsikalla Ogier sijoittui toiseksi. Ranskalaismestari on juhlinut aiemmin kahdesti Saksan MM-rallin voittoa.

Saksan MM-ralli ajetaan tänä viikonloppuna.