Haluatko komean lippalakin suojaamaan pääkoppaasi Suomen helteessä? SuomiF1 auttaa!

SuomiF1 jakaa yhdelle onnekkaalle Kimi Räikkösen Alfa Romeo -lippiksen tavalla, jota voi kutsua naurettavan helpoksi. Riittää, että seuraat SuomiF1:n Instagram-tiliä!

Mikäli Saksan GP:n lähtövalojen sammuessa tiliä seuraa yli 5000 henkilöä, lähtee lippis jakoon. Nyt siis kannattaa liittyä kipin kapin jatkuvasti kasvavaan seuraajien joukkoomme! Siinä sivussa kannattaa alla olevaan postaukseen tägätä pari kaveria, jotta olet mukana arvonnassa.

SuomiF1 valtaa suurempaa jalansijaa myös nuorison suosimassa palvelussa. Tarjoamme Instagramissa F1-tietoutta ja hauskuutta nuoren sukupolven haluamassa muodossa. Järjestämme esimerkiksi tasaisin väliajoin ”kysy toimitukselta formuloista” -osion, testaamme fanien F1-tietoutta erilaisissa visoissa, opetamme F1-historiaa tai sitten vain fiilistelemme lajia.

Ei ole siis yhtäkään syytä olla seuraamatta SuomiF1-sivustoa myös Instagramissa!