Paalupaikka-podcast: Analyysi kuljettajamarkkinoista, mikä on Valtteri Bottaksen tilanne? Historiamuistelussa muistetaan F1-tallin sortumista ”nigerialaishuijaukseen”

© Kuva: Getty Images

Paalupaikka-podcastin uusin jakso on julkaistu. Tuoreimmassa jaksossa käsitellään kaikkia F1-faneja kutkuttava aihe, kuljettajamarkkinoiden silly season.

Kuka ajaa missäkin tallissa 2020? SuomiF1-sivuston toimittaja Juuso Taipale kävi lävitse jokaisen tallin ja kuskin tilanteen, antaen omat huomionsa ja arvionsa lopullisista kuljettajakombinaatioista.

Suomalaisittain kiinostavinta on tietysti Mercedeksen ja Valtteri Bottaksen tilanne. Suomalaiskuljettajan on puhuttu rohkeimmissa jutuissa menettävän paikkansa tallissa, mutta kannattaako tähän luottaa? Taipaleella on suomalaisen tilanteeseen selvä kanta.

Jaksossa muistellaan myös F1-historiaa. Haasin ja Rich Energyn erikoinen sponsoririita sai Taipaleen muistelemaan yhtä F1-historian erikoisinta sponsoriviritelmää. Arrows-talli sortui nigerialaisen ”prinssi” Malikin ajatukseen, ajautuen tuhon tielle.

Tämän lisäksi jaksossa luodaan myös katsaus tulevan Silverstonen kisan historiaan ja komeisiin perinteisiin. Tervetuloa kuuntelemaan!

Miksi kuunnella podcastia?

Puheohjelmia on erittäin kätevä kuunnella esimerkiksi automatkoilla, lenkeillä tai kotitöitä tehdessä. Toisin kuin lukiessa, niitä kuunnellessa voi touhuta myös jotain muuta samaan aikaan

Podcastin osuudet, klikkaa siirtyäksesi suoraan oikeaan osioon:

Katsaus kuskimarkkinoihin

Prinssi Malik & suuri nigerialaishuijaus

Silverstone-fiilistely, Hamiltonin uran upein ajo

Kuuntele lähetys alta tai tästä. Voit kuunnella jakson myös Spotifystä!

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.