Harvat ralliautot herättävät niin paljon tunteita kuin B-ryhmäläinen. Tästä joukosta ylivertainen kaltaistensa joukosta on Lancia Delta S4.

Henri Toivosen voittoihin kiidättänyt, mutta suomalaiselta myös hengen riistänyt auto oli hurjan aikakauden ilmentymä. Autosta irtosi eri arvioiden mukaan jopa yli 500 hevosvoimaa, mutta painoa sillä oli vain 890 kilogrammaa. Jokainen autoista ymmärtävä tajuaa, että kyseessä oli melkoinen raketti.

B-ryhmällä ei ole kilpailtu enää yli 20 vuoteen, mutta autot ovat jättäneet lähtemättömän vaikutuksen ralliväkeen. Näytösajoissa B-ryhmäläiset ovat takuuvarmoja yleisön suosikkeja.

Mikä on nopein: Kimi Räikkösen Alfa Romeo, B-ryhmän Audi vai sittenkin Porschen hybridihirmu? Simulaattorikuski päätti ottaa selvää – katso upea video

Viikonloppuna Goodwoodin vauhtifestivaaleilla niitä oli esillä jälleen iso tukku. Valitettavasti yhden Lancian kohtalona oli päätyä internetin videopalstoille surullisella tavalla.

Kaunis autoyksilö kärsi mittavia vaurioita kuljettajan menetettyä auton hallinnan ja rysäytettyä sillä päin heinäpaaleja. Rallifania tämä näky satuttaa.