Entisen F1-tallin Force Indian selvitystilaa johtaneen yhtiön ja kaupassa näppejään nuolemaan jäänyt venäläisyritys Uralkali ovat ratkomassa riitojaan oikeudessa. Päätöstä saadaan odottaa vielä pitkään.

Autosportin tietojen mukaan Lawrence Strollille Force Indian ostotarjouksen hävinnyt Uralkalin johtaja Dimitri Mazepin on vienyt asian oikeuteen, mutta oikeuden päätöstä saadaan odottaa aina loppuvuoteen 2020 asti.

Mazepin riitautti päätöksen myydä selvitystilaan ajautunut Force India Strollille. Kemikaaliteollisuudessa miljardiomaisuuden tehneen Mazepinin mielestä hän tarjoutui maksamaan korkeamman hinnan talousvaikeuksiin joutuneesta tallista, omaten täten oikeuden tiimiin.

Tallin edelleenmyyntiä hoitanut viranomaistaho katsoi Strollin tarjouksen olleen kuitenkin kokonaisvaltaisesti parempi, sillä kanadalainen tarjoutui ostamaan tallin sen kaikkine osa-alueineen. Mazepinin ostotarjous käsitti lähteiden mukaan vain tallin nimen ja osallistumisoikeuden MM-sarjaan.

Tällä kaudella Racing Pointiksi muuttunut talli on kerännyt 19 MM-pistettä Sergio Perezin ja Lance Strollin johdolla. Talli on valmistajien sarjassa seitsemäntenä.

Katso MM-pisteet täältä

Voita Kimi Räikkösen lippis!
Kaksi helppoa keinoa:

Seuraa mitä Instagramissa
Liity Moottoriurheilun Olohuoneeseen & kommentoi tähän postaukseen ”Jäämies”