Sardinian MM-rallin lehdistötilaisuudessa koettiin suomalaisittain mielenkiintoinen hetki, kun M-Sportin Teemu Suninen vinkkasi kilpailevan tallin päällikölle kuljettajavalinnoista.

Uransa parhaan tuloksen ajanut Suninen ei malttanut olla puuttumatta keskusteluun, kun Hyundain tallipäälliköltä Andrea Adamolta kysyttiin kolmannen auton kuljettajaa Suomen MM-rallissa.

Korealaismerkki on ajattanut tällä kaudella Thierry Neuvillea, Sebastien Loebia, Andreas Mikkelseniä ja Dani Sordoa. Tallilta löytyy kuitenkin Suomen sorateille vielä yksi jokerikortti, Jari Huttunen.

Tallin junioriohjelmaan kuuluva suomalainen on ajanut kesällä kaksi SM-rallia Hyundain WRC-autolla (uutinen). Alemmissa luokissa vauhtiaan väläytellyt Huttunen olisi Sunisen mielestä erinomainen lisä tallin riveihin Keski-Suomessa.

Kun Adamo kierteli ja kaarteli kysymystä kolmannesta kuskista, kommentoi Suninen väliin.

– Olen varma, että tarjolla on yksi kuljettaja, joka on ajanut tiimille ja joka olisi erittäin halukas ajamaan Suomessa.

– Haluatko kertoa tarkemmin? Lehdistötilaisuuden vetäjä kysyi.

Tämän jälkeen Suninen rauhoitti kommentointiaan hetkeksi, mutta Adamon naureskellessa lehdistötilaisuuksien muuttumisesta villeiksi näinä päivinä, kommentoi Suninen vielä kerran.

– Tarkoitan, että Hyundailla on kuljettaja, joka on ajanut kaksi rallia Suomessa WRC-autolla. Hän haluaa varmasti ajaa. Kaikki tietävät kenestä puhun. Hän on Jari Huttunen.

Adamon kommentti tähän oli mystinen.

– En tiedä haluaako hän ajaa. Minäkin haluan lentää jo tänään kotiin täältä, mutta en voi.