Michael Schumacher ajoi F1-urallaan yhteensä 91 osakilpailuvoittoa. Yksi saksalaisen komeimmista ajosuorituksista nähtiin tällä päivämäärällä.

Kun Schumacher ajoi voittoon kauden Espanjan GP:ssä 2. kesäkuuta 1996, saavutti hän ensimmäisen voittonsa Ferrarin riveissä. Menestystä hallitseva maailmanmestari oli niittänyt aiemmin Benettonin ratissa.

Hurjissa sadeolosuhteissa ajettu kilpailu oli Schumacherin näytöstä ja osoitus hänen sadekelin ajotaidoistaan. Päästyään liikkeelle heikosti raivasi hän nopeasti tietään ylöspäin avauskierroksilla. Noustuaan kärkeen Schumi ajoi muilta karkuun, ollen omassa kastissaan. Lopulta eroa kakkoseksi sijoittuneeseen Jean Alesiin kertyi lähes 50 sekuntia, vaikka Schumacher löysäsikin vauhtiaan lopussa. Vain kärkikolmikko oli samalla kierroksella, Schumacher varvasi kaikki muut vähintään kierroksella.

Ferrarin kauden 1996 auto ei ollut Schumacherin aikakauden mittapuulla hääppöinen auto, mutta Barcelonan radalla nähtiin magiaa, johon vain Schumacher parhaimmillaan pystyi.

Katso lyhyt kooste Schumacherin sadenäytöksestä alla olevalta videolta.