Haas-kuski Kevin Magnussen on saanut talliltaan luvan osallistua tulevaisuudessa Le Mansin 24 tunnin ajoon isänsä kanssa.

Kevin Magnussenin, 26, isä on entinen Formula 1 -kuljettaja Jan Magnussen.

– He ovat antaneet luvan. Kyse on vain oikean ajan ja mahdollisuuden löytämisestä, Magnussen sanoi Racefansille.

– En halua vain hypätä sinne valmistautumatta. Ei vain siksi, että se ei tekisi hyvää minulle, vaan se olisi ikävää isälleni, koska hän haluaa todella voittaa. Minun on oikeasti pystyttävä tuomaan jotain arvoa siihen, Magnussen sanoi.

Jan Magnussen, 45, on osallistunut Le Mansin 24 tunnin ajoon jokaisena kautena vuodesta 1999 alkaen. Hänen autokuntansa on voittanut kisan neljästi. Kerran GTS-luokassa ja kolme kertaa GT1-autoilla. Magnussenin edellinen voitto on vuodelta 2009. Palkintopallille hän on edellisen kerran kavunnut Le Mansissa vuonna 2017.