SuomiF1 on lähtenyt mukaan podcastien ihmeelliseen maailmaan. Paalupaikka – formulapodcastien ykkönen tarjoaa laadukasta suomenkielistä kuunneltavaa formula ykkösten ystäville.

SuomiF1-sivuston toimittaja Juuso Taipale vetää podcastia syvällä intohimolla. Niin formula ykkösten kuin muidenkin moottoriurheilulajien koukeroihin paneudutaan asiantuntevasti ja ja analyyttisesti. Mitä ja miksi jotain tapahtuu F1-maailmassa, siihen tämä podcast antaa vastauksia.

Mikä ihmeen podcast? Tällä hetkellä erittäin suosittu viihdemuoto voidaan kärjistää sanaan ”puheohjelma”. Erona tavalliseen radiolähetykseen on se, että jakson kuuntelua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn aikaan. Jaksoja voi kuunnella omaan tahtiin esimerkiksi automatkalla, kotitöitä tehdessä tai vaikkapa lenkkipoluilla.

Kuuntele avausjakso alta. Käsittelyssä seuraavat asiat (klikkaamalla juttu aukeaa oikeasta kohdasta)

Niki Lauda -muistelu
Monacon GP -ennakko
Fernando Alonson Indy500 -katastrofi

Podcastia kehitetään jatkuvasti. Helpoiten palaute löytää perille Moottoriurheilun Olohuoneessa, johon kaikkien F1-fanien soisi liittyvän. Myös Facebook– ja Instagram-tilimme ovat oivia keinoja tavoittaa meidät.

Jaksot ovat kuunneltavissa myös Spotifyssä, jotta ne kulkevat helposti kuunneltavissa missä tahansa.

Nauttikaa, parahimmat suomalaiset F1-fanit!