Moottoriurheilun ystäviä hellitään tulevana kesänä dokumenttielokuvalla, jota tähdittävät viisi autourheilulegendaa. Suomalaisitain kiinnostavaa on Mika Häkkisen rooli.

Dokumentissa Häkkinen, Felipe Massa, rallitähti Michele Mouton ja Le Mans -legenda Tom Kristensen kokoontuvat pöydän ääreen muistelemaan uraansa ja sen eri vaiheita. Lisäksi elokuvassa viidentenä kuljettajana mukana on Michael Schumacher, jota muut kuljettajat muistelevat. Nelikosta kaikilla on jokin side saksalaiseen formulalegendaan.

Vain Elämää -tyyppisessä formaatissa legendat avaavat tuntojaan ja salaisuuksiaan kaikkien tuntemiin tapahtumiin, antaen niihin omat kommenttinsa. Häkkinen muistelee esimerkiksi Adelaidessa 1995 sattunutta vakavaa loukkaantumistaan sekä taisteluitaan Schumacherin kanssa.

Luvassa on myös ennennäkemätöntä videomaterialiaa, esimerkiksi Häkkisen uran avausvoitosta Jerezissä 1997.

Elokuva tulee saamaan ensi-iltansa Britannian GP:n yhteydessä heinäkuussa.

Katso traileri dokumenttielokuvasta alta tai tästä.