Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin johtaja Dieter Zetsche seuraa Espanjan GP:tä haikeissa tunnelmissa. Kyseessä on miehen viimeinen kisaviikonloppu nykyisessä roolissaan.

Daimleria pitkään johtanut Zetsche jättää roolinsa autotehtaan johtajana vetäytyen eläkkeelle tässä kuussa. Zetsche on ollut näkyvässä ja merkittävässä roolissa Mercedeksen F1-projektissa, ja muhkeaviiksinen herrasmies on opittu tuntemaan televisiolähetyksissä.

Mercedeksen F1-talli osoitti kunniaa väistyvälle johtajalleen ennen Espanjan GP:n alkua hassuttelemalla miehen viiksillä. Etusiipeen liimattu viiksiratkaisu ei taida kuitenkaan pysyä autossa kisassa aerodynaamisen haitan vuoksi.

Zetschen roolin perii Ola Källenius.

Katso täältä Espanjan GP:n lähtöjärjestys

Katso kuva alta tai tästä.

Tobi Grüner 🏁

@tgruener
Last F1 race for Dieter Zetsche as Daimler boss. That's why Mercedes looks a bit different right now. Wouldn't call it an aero upgrade though.

#F1 #AMuS #SpanishGP