Elektronisessa urheilussa F1-mestaruuden voittanut Brendon Leigh tekee formulaluokkien debyyttinsä tosielämän puolella Formula Ford 1600 -sarjassa.

Mercedeksen Esports-joukkueen riveissä ajava liittyy Kevin Mills Racingin talliin. 19-vuotias brittikuski nähdään ensi kertaa tositoimissa FF1600-sarjan kauden avauskisassa Snettertonissa, Englannissa.

Ammatikseen elektronisessa kuninkuusluokassa ajava ajaa myös sarjan seuraavassa kisassa Oulton Parkissa. Luvassa on näillä näkymin vielä muutamia yksittäisiä kisoja myöhemmin tänä vuonna.

Vaikka nuorukaisen leipätyö on simulaattorin puolella, hehkutti tallipäällikkö Kevin Mills Leighin vakuuttaneen hänet vauhdillaan testeissä.

– Hän oli samantien nopea. Hän ei ei ollut oikeastaan kuskina kovin erilainen verrattuna kahteen toiseen kuljettajaani. Hän kierrosaikana olivat melko samanlaisia. Hän tulee pärjäämään hyvin, Mills vakuutti Racefansille.

– En osaa sanoa hänen kilpailutaidoistaan tai siitä, kuinka hän pärjää hänen vierellään ajaessa 20 muuta autoa. Nopeuden osalta häntä voi verrata kuitenkin hyvin muihin kuskeihini, tallijohtaja kehui.

Williamsilta yllättävä veto: perusti joukkueen täysin uutta lajia varten – mukana myös suomalaiskilpailija

Lähde: Racefans