Entinen Le Mans – ja Indycar-kuski Mihail Aljošin uskoo Toro Rosson venäläispilotin Daniil Kvjatin voivan saada aikanaan vielä uuden ylennyksen Red Bullin F1-talliin.

Red Bullin vanhan kuskilupauksen formulaura näytti jo pahasti tulleen päätökseensä vuonna 2017, kun miehelle annettiin heikkojen esitysten vuoksi Toro Rossolta.

Kyseessä oli jo toinen kerta, kun venäläinen oli joutunut jättämään F1-sarjan vastoin tahtoaan. Nyt Kvjat ajaa kuitenkin jälleen Toro Rosson tallissa ja kaikki on taas mahdollista.

Maanmiehensä otteita radalla seurannut Aljošin piti Kvjatin suoritusta Australian GP:ssä hyvänä esimerkkinä nuorukaisen kasvusta kuljettajana.

[readmore from=”toro rosso”]

– Oli erittäin hyvä nähdä Kvjatin esittelevän luonnettaan siellä, eikä hän antanut Pierre Gaslyn tulla ohitseen Melbournessa, Aljošin arvioi venäläiselle Sportbox-julkaisulle.

– On vaikea sanoa, miksi Gasly ajoi niin eleettömästi, mutta jos Kvjat onnistuu jatkamaan samassa hengessä, meillä kaikilla on toivoa siitä, että Daniil voisi siirtyä vahvempaan talliin, konkarikuski haaveili.

Toistuvasti F1-tallista potkut saanut Toro Rosso -pilotti avasi henkisiä paineitaan

Aljošin kuitenkin tiedostaa, että kautta on vielä paljon edessä. Näyttöjä on annettava jatkuvasti, jos ylennyksestä aikoo unelmoida.

– Ymmärrän, että tällaiset ajatukset voivat olla ennenaikaisia, mutta meille [venäläisille] tämä tilanne on tietenkin positiivinen.

Lähde: Sportbox