Mercedeksen F1-tallin kuljettaja Valtteri Bottas ja suomalainen lukkovalmistaja Abloy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Yhteistyöllä Abloy ryhtyy jalkauttamaan uudistettua brändiään asiakkailleen, kumppaneilleen ja henkilöstölleen, niin Suomessa kuin maailmalla Yhteistyö julkistettiin tänään Joensuussa Abloyn uuden brändin julkistustapahtumassa.

Näkökulma: Jäitä hattuun Valtteri Bottaksen sponsori-uutisessa – Wihurin lähdöllä ei ole mitään vaikutusta miehen F1-uran jatkolle

[readmore from=”bottas valtteri”]

– Bottas istuu erinomaisesti siihen viestiin, mitä niin kansainvälisille kuin kotimarkkinoille haluamme välittää. Hänellä ja ABLOY-brändillä on monta yhteistä nimittäjää: luotettavuus, teknologinen edelläkävijyys, innovatiivisuus, ensiluokkaisuus sekä yhteispelaaminen. Nämä tukevat nimenomaan brändityössä määrittelemiämme arvoja, jotka kiteytyvät luottamusta vahvistavaan lauseeseen ’ABLOY – For Trust’”, sanoo Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen.

– Löysimme neuvotteluiden alussa nopeasti Abloyn kanssa yhteisen sävelen ja luottamuksen. On hienoa lähteä yhteiselle matkalle näin arvostetun kotimaisen brändin kanssa. Suunnitelmat yhteistyön aktivoinnille ovat aivan mahtavat, mutta niistä on pieniä makupaloja tulossa hieman myöhemmin”, Bottaksen agentti Ville Ahtiainen sanoo.

Abloy-uutinen paikkaa hyvin Bottaksen ja Wihurin yhteistyön päättymisen jättänyttä aukkoa. Suomalaisella on edelleen tukijoinaan muitakin suomalaisyrityksiä.

ABLOY

@AbloyOy
Kiinnitimme tänään talliimme yhden maailman nopeimmista ja luotettavimmista suomalaisista. Tervetuloa mukaan @ValtteriBottas! Lue lisää uudesta brändilähettiläästämme: bit.ly/2Gkkv7q #AbloyForTrust #VB77