Suosittu formulatoimittaja sai lähtöpassit TV-kanavalta – fanit näreissään

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan televisionnin suurin toimija Sky Sports on julkaissut tämän kauden tekijäkaartinsa. Yhden nimen puuttuminen on nostattanut tunteita formulafanien keskuudessa.

Sky Sportsin varikkotoimittajana vuosia toimineen Ted Kravitzin nimi ei löytynyt listalta, jossa kerrotaan selostaja David Croftin saavan taustatuekseen tänä vuonna muun muassa Martin Brundlen, Damon Hillin, Mark Webberin, Nico Rosbergin ja Jenson Buttonin.

Kravitz ei ollut Sky Sportsin mukana Barcelonan talvitesteissä. Mies on myös hiljentynyt sosiaalisen median suhteen. Viimeisin twiitti on Haasin uuden auton julkistustilaisuudesta.

Kravitz on toiminut varikkoreportterina formula ykkösissä lähes 20 vuotta. Lisäksi hänellä on ollut Sky Sportsin lähetyksissä oma Ted’s Notebook -osuus, jossa hän käy syvällisesti ja ammattimaisesti läpi ajankohtaisia lajiin liittyviä asioita. Hän on ollut myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median palvelun Twitterin käyttäjä. Syvän lajitietämyksensä ja esiintymistaitonsa ansiosta hän on nauttinut fanien suurta arvostusta.

Fanit ovat närkästyneet Kravitzin hiljaisesta syrjäyttämisestä. Mies nousi Twitterissä ”trendaavaksi” eli ajankohtaiseksi aiheeksi, minkä lisäksi hänen F1-paluunsa puolesta lanseerattiin jopa addressi.