MM-rallikauden toinen osakilpailu Ruotsissa sujui perjantain osalta dramaattisissa merkeissä. Useampi huippukuljettaja koki lumikinosten kutsut liian voimakkaiksi.

50-vuotisjuhlaralliaan ajava Marcus Grönholm pyöräytteli Toyota Yaristaan muutamaankin otteeseen päivän ensimmäisillä erikoiskokeilla, kunnes matkanteko päättyi neljännen erikoiskokeen jälkeen. Grönholm jatkaa matkaansa lauantaina ralli 2 -säännön turvin.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Iltapäivän lenkeillä nähtiin draamaa, kun ensiksi keskeyttämään joutui Monte Carlon voittaja Sebastien Ogier. Tallikaveri Esapekka Lappi oli puolestaan erittäin onnekas. Suomalaisen Citroen pyörähti vauhdikkaan kiepin katon kautta ympäri, mutta matkanteko jatkui.

Päivän jo hämärtyessä penkasta itsensä löysi Jari-Matti Latvala. Suomalainen menetti yli kymmenen minuuttia kaivuutöissä. Näin Toyotan suomalaisässä selitti ulosajoaan.

Perjantain jälkeen rallia johti suomalaisittain ilahduttavasti M-Sportin Teemu Suninen.

LIITY MOOTTORIURHEILUN OLOHUONEESEEN!