Lähti kuin nappi housuista – näin vauhdikkaasti F1-auto sinkoutuu radalta takasiiven hajotessa

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardon tämänpäiväisestä ulosajosta on saatu videomateriaalia.

Renaultin uusi kuljettajakiinnitys joutui kokemaan kuljettajan pahimman painajaisen, kun hänen autonsa riistäytyi mekaanisen vuoksi kuljettajan hallinnasta pitkän suoran päässä. Takasiipi hajosi DRS-läpän osalta, mikä vei autolta kaiken downforcen takapäästä.

Vaaratilanne talvitesteissä – Ricciardon takasiipi hajosi pääsuoran päässä, syynä sääntömuutokset? Katso kuvat

Ricciardo ei voinut tehdä mitään Renaultin sinkoutuessa välittömästi ulos radalta. Onneksi turva-aluetta oli sen verran, että vauhti pysähtyi täysin ennen osumaa seinään. Tuuria oli myös sen osalta, ettei kukaan ajanut Ricciardon edellä.

Katso video alta tai tästä.