Entisen F1-tähden Mark Webberin mukaan Porschen LMP1-tallista McLarenille siirtynyt Andreas Seidl on oikea valinta tallipomon tehtävään.

Webber työskenteli saksalaiskonkarin kanssa BMW-Williamsin tallissa männävuosina.

Kokemuksiensa perusteella australialainen uskoo Seidlin olevan juuri se mies, joka kääntää taas McLarenin suunnan kohti menestystä.

[readmore from=”seidl andreas”]

– Jos kukaan on oikea mies tehtävään, se on hän. Hän aikoo yrittää hoitaa työnsä täysillä. Hän on täysi työnarkomaani ja erittäin, erittäin terävä teknisellä puolella. Hän tulee myös mainiosti toimeen ihmisten kanssa, Webber kehui Seidliä Motorsportille.

McLaren-päällikkö linjasi tallinsa kunnianhimoisen tavoitteen – ”Auto erilainen, he tietävät päämäärämme”

Webberin mukaan pitkään kestävyyssarjassa töitä painanut Seidl haikaili aina paluusta formuloihin. Miehen uskotaan saaneen muitakin työtarjouksia kuninkuusluokasta, mutta päätyi valitsemaan McLarenin omista syistään.

McLaren vetäytyy perustamastaan nuorisohankkeesta – tuotti 30 vuoden aikana lukuisia F1-kuskeja

– Hän on ehdottomasti yksi parhaista, joiden kanssa olen tysökennellyt. Olemme tunteneet toisemme vuodesta 2005 asti. Hän oli moottori-insinöörini Williamsilla. Hän oli aina matkalla kohti suuruutta. Hän on äärimmäisen innoissaan tästä tehtävästä, aussiveteraani hehkutti.

Lähde: Motorsport