Michael Schumacherin vaimo julkaisi viestin F1-legendasta

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher täyttää huomenna 50 vuotta. Lasketteluonnettomuudessa viisi vuotta sitten vakavasti loukkaantuneen saksalaaisen vaimo Corinna Schumacher lähetti F1-legendan faneille viestin merkkipäivän aattona.

Schumacherin terveydentilasta ollaan oltu hyvin vaitonaisia jo vuosia. Häntä hoidetaan kotiolossa Sveitsissä, mutta tervehtymisen edistymisestä ei ole annettu julkisuuteen varmoja tietoja.

Michael Schumacher oli F1-sarjan palkkakunkku – näin hurjan omaisuuden saksalainen takoi

Facebookissa julkaistussa viestissään Corinna Schumacher kommentoi valittua linjaa tutulla tavalla. Hän nostaa myös esille miehensä suuren vuosipäivän.

– Olemme onnellisia, että juhlimme huomenna Michaelin 50-vuotissyntymäpäivää ja haluan kiittää teitä sydämeni pohjasta, että saamme tehdä sen yhdessä.

– Voitte olla varmoja, että hän on parhaissa käsissä ja että teemme kaiken mahdollisen auttaaksemme häntä. Pyydän teitä ymmärtämään, että noudatamme Michaelin toivetta ja pidämme näin herkän aiheen, kuten terveystilanne on, niin kuin se on aina ollut, yksityisenä, vaimo jatkaa.

Michael Schumacher täyttää 50 vuotta vuoden alussa – faneille luvassa erityistä herkkua


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.