Michael Schumacher on paitsi F1-historian menestynein, myös eniten tienannein kuljettaja. Vaikka tarkkaa tietoa saksalaisen uran aikana kertyneistä ansioista ei tiedetäkään, ovat jo pelkät arviot melkoista luettavaa.

Schumacher oli aikakautensa parhaiten palkattu kuljettaja Ferrarilla 1996-2006. Parhaimmilla kausillaan hän tienasi tiettävästi pelkästän ajopalkkaa 50 miljoonaa dollaria. Pienillä korvauksilla hänen ei tarvinnut ajaa myöskään ennen ja jälkeen tämän ajanjakson. Oman lisänsä Schumin pankkitilille toivat myös tuottoisat sopimukset lukuisten henkilökohtaisten sponsoreiden kanssa.

Arvostettu talouslehti Forbes arvioi Schumacher tahkonneen kaikkinensa hurjat miljardi dollaria ajovuosiensa aikana.

Saksalaisen rahat on varmasti laitettu poikimaan, joten todellisuudessa miehen omaisuus lienee vähintäänkin satoja miljoonia vielä lisää tämän päälle.