Nyt pamahti – rallilegenda Sebastien Loeb vaihtaa tallia!

© Kuva: Red Bull Content Pool

Sebastien Loeb kisaa ensi kaudella Hyundain riveissä. Autosportin saamien tietojen mukaan ranskalaiskuljettajan sopimus tallin kanssa julkaistaan huomenna.

Yhdeksänkertainen maailmanmestari Loeb on ajanut koko uransa PSA-yhtymän autoilla. Rallissa hän on luottanut Citroeniin, rallicrossissa ja Dakarissa Peugeotiin. Ranskalaisten liitto tuotti sensaation tälläkin kaudella, kun Loeb kävi voittamassa rallin MM-sarjassa Katalonian osakilpailun.

Tallin vahvistettua Sebastien Ogierin ja Esapekka Lapin kuljettajikseen ensi kaudeksi, ja pitäytyvänsä vain kahdessa autossa, ei paluuta rallikarkeloihin halunneelle Loebille jäänyt enää tilaa Citroenilla.

Loeb ei ole tekemässä Autosportin mukaan paluuta koko MM-sarjan kiertäväksi kuljettajaksi. Ainakin Monte Carlo jää välistä Dakar-rallin päällekkäisyyden vuoksi.