Fernando Alonson Indy500-suunnitelmasta uutta tietoa

© Kuva: Getty Images

Fernando Alonson ensi vuoden päätavoitteesta on saatu lisätietoja. Legendaarisessa Indy500-kilpailussa Alonsoa vauhdittaa Chevroletin moottori.

Espanjalaiskuljettaja osallistuu toukokuussa toista kertaa legendaariseen ovaalikilpailuun. Alonso tavoittelee triplakruunua, jonka saavuttamiseksi häneltä puuttuu vain Indyn voitto. Monacon GP:n ja Le Mansin 24 tunnin ajon ykköstilat häneltä löytyvät jo takataskusta.

Tulevana vuonna Alonso ajaa Indianapoliksessa McLarenin ilmoittamassa tallissa. Nyt on tehty myös päätös moottorista, Hondan jäädessä rannalla. Japanilaismerkki vauhditti Alonsoa vuoden 2017 yrityksessä.

Alonson ja Hondan suhde on hatara yhteisten McLaren-vuosien seurauksena. Epäluotettavuusongelmat saivat Alonson kritisoimaan paikoin rajustikin moottorinvalmistajaa. Lisäksi Honda-yhteistyölle on suuri este Alonson sitoutuminen kilpakumppani Toyotan joukkoihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.