Fernando Alonson ensi vuoden päätavoitteesta on saatu lisätietoja. Legendaarisessa Indy500-kilpailussa Alonsoa vauhdittaa Chevroletin moottori.

Espanjalaiskuljettaja osallistuu toukokuussa toista kertaa legendaariseen ovaalikilpailuun. Alonso tavoittelee triplakruunua, jonka saavuttamiseksi häneltä puuttuu vain Indyn voitto. Monacon GP:n ja Le Mansin 24 tunnin ajon ykköstilat häneltä löytyvät jo takataskusta.

Tulevana vuonna Alonso ajaa Indianapoliksessa McLarenin ilmoittamassa tallissa. Nyt on tehty myös päätös moottorista, Hondan jäädessä rannalla. Japanilaismerkki vauhditti Alonsoa vuoden 2017 yrityksessä.

Alonson ja Hondan suhde on hatara yhteisten McLaren-vuosien seurauksena. Epäluotettavuusongelmat saivat Alonson kritisoimaan paikoin rajustikin moottorinvalmistajaa. Lisäksi Honda-yhteistyölle on suuri este Alonson sitoutuminen kilpakumppani Toyotan joukkoihin.