F1-sarjassa päättyneellä kaudella ajanut Brendon Hartley palaa Porschen leiriin. Uusiseelantilaiselle saksalaismerkki on tuttu työnantaja.

Hartley kisasi Porschella WEC-sarjassa vuodesta 2014. Vuodet stuttgartilaismerkin kanssa tuottivat muun muassa Le Mansin 24 tunnin ajon voiton sekä kestävyysajojen maailmanmestaruuden. Saatuaan mahdollisuuden liittyä F1-sarjaan Toro Rosson kuljettajan vapautti uusiseelantilaisen uuteen seikkailuunsa.

Hartley debytoi kuninkuusluokassa jo kesken kauden 2017. Päättynyt kausi oli vaikea, sillä Hartley saavutti vain neljä MM-pistettä. Kauden jälkeen Toro Rosso vaihtoi molemmat kuljettajansa, joten Hartleyn F1-taipale jäi lyhyeksi.

Porsche ilmoitti kuitenkin eilen Hartleyn palaamisesta takaisin automerkin palvelukseen. Talli ei kuitenkaan nimennyt sarjaa, missä mies jatkossa ajaa.

Tämän uskotaan tarkoittavan Hartleyn pestaamista merkin Formula E -projektiin. Autonvalmistaja on luvannut ilmoittaa lisätietoja sähköformulahankkeestaan lähiaikoina, joten sähkömoottoreista jo tuntumaa saaneen Hartleyn pestaaminen vaikuttaa todennäköiseltä.