Lewis Hamilton on ajautunut myrskyn silmään sosiaalisessa mediassa. Hamilton puhui kriittiseen sävyyn Intiasta keskustellessaan uudesta Vietnamin GP:stä.

Intiassa ajettiin Formula 1 -sarjaa vielä muutama vuosi sitten. Maa ei vakuuttanut erityisesti brittitähteä.

– Olen käynyt aiemmin Vietnamissa ja se on kaunis maa. Olen ollut myös aiemmin Intiassa kisassa. Se oli outoa, koska Intia oli niin köyhä maa, mutta meillä oli valtava ja kaunis gp-rata tehtynä keskelle ei mitään, Hamilton sanoi BBC:lle.

Brittikuskin kommentit joutuivat välittömästi syyniin.

– Intia ei ole köyhä, vaan sillä on maailman kuudenneksi suurin talous ja kasvaa se nopeinta vauhtia, eräs kommentoija huomautti Hamiltonia.

– Minun maani on hieman outo, koska meillä on sekoitus useita kulttuureja. Minun maani on hieman outo, koska meillä on maailman suurin demokratia. Mutta Lewis Hamilton, me emme ole köyhä maa, vaikka se siltä sinulle vaikuttaakin, toinen kommentoi.

Hamiltonin saama palaute alkoi kerääntymään, joten viisinkertainen maailmanmestari antoi näpäytyksen kommentoijille.

– Viittasin siihen, että kisa siellä tuntui oudolta, koska ajoimme kodittomien ihmisten ohi valtavalle areenalla, jossa raha ei ollut ongelma. Te käytitte satoja miljoonia rataan, jota kukaan ei enää käytä. Se raha olisi voitu käyttää kouluihin tai koteihin niille, jotka niitä tarvitsevat. Kun ajoimme siellä, kukaan ei tullut katsomaan, koska se oli liian kallista tai se ei vain kiinnostanut, Hamilton iski vastapalloon kriitikoille sosiaalisessa mediassa.