Macaon GP:n voittanut Dan Ticktum kilpailee Formula 2 -sarjan päätösosakilpailussa Abu Dhabissa tulevana viikonloppuna.

Red Bullin juniorikuski tekee sarjadebyyttinsä Arden-tallin riveissä. Macaon voittonsa lisäksi Ticktum on hankkinut kannuksiaan tällä kaudella Euroopan F3 -sarjassa, jossa hän sijoittui yhteispisteissä toiseksi Mick Schumacherin jälkeen.

Uusi nimi F1-tallin kuljettajasoppaan – vaatii melkoista säätöä ja urakointia talvitauolla

Abu Dhabissa F2-luokassa kilpailee myös Niko Kari, joka kuului Red Bullin junioriohjelmaan ennen Ticktumia. GP3:ssa kisaa puolestaan Simo Laaksonen.

Ticktum ja Kari kilpailivat vastakkain myös viime vuonna, jolloin Ticktum kävi vierailemassa sarjan viimeisissä kilpailuviikonlopuissa. Kaksikko otti radalla yhteen Jerezissä, jolloin Ticktum keskeytti ja kolmanneksi ajanut Kari koki hylkäyksen.