Niko Karin upea vire säilyi myös GP3-sarjan toisena testipäivänä Abu Dhabissa. Suomalaiskuljettaja piti edellispäivän tapaan nopeinta vauhtia myös perjantaina.

Trident-tallin kalusto testannut Kari ajoi koko kuljettajajoukon parhaan kierrosajan aamupäivän sessiossa. Parhaimmillaan kello pysähtyi aikaan 1.54,683.

Iltapäivällä Kari keskittyi keräämään enemmän kierroksia vyölleen, mutta vauhti oli silti kohdillaan. Tuloksena oli iltapäivän ajosession kahdeksanneksi nopein aika. Kukaan ei kuitenkaan päässyt lähellekään Karin aamupäivän kärkiaikaa, joten suomalaisen nimi komeili eilisen tapaan tuloslistan kärjessä testipäivän osalta.

– Hyvät testit oli, hyvä fiilis näistä päivistä jäi. Ensimmäisen testipäivän aamuna piti hetki totutella GP3-autoon Formula 2 -kilpurin jälkeen, mutta nopeasti sitä löysi oikean rytmin. Testasimme erilaisia asioita ja vauhti parani koko ajan, Kari fiilisteli onnistuneiden testien jälkeen.

Vaikka edessä onkin pieni ajotauko, ei Kari siirry lomatilaan. Edessä on paluu armeijan harmaisiin.

– Pistetään punkka ja pinkka kuntoon. Katsellaan myös rauhassa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Kari vastaa arvoituksellisesti.