Renault’n teknisen johtajan Bob Bellin mukaan Max Verstappen on vihainen Red Bullille, sillä hänen autonsa on ”hylännyt” hänet.

Autonsa suorituskykyyn turhautunut Verstappen on kritisoinut erityisesti Renault’n voimayksikköä rankoin sanankääntein viime aikoina. Nuorukainen on päätynyt varsin tiukkoihin sanaharkkoihin ranskalaisvalmistajan tallipomon Cyril Abiteboulin kanssa.

Tilanne oli äityä välissä jo niin pahaksi, että Abiteboulin oli kehotettava Verstappenia rauhoittumaan Red Bullin ja Renault’n hyvän yhteistyösuhteen säilyttämiseksi.

Tekniikkajehu Bellin mielestä hollantilaisen kiukuttelu ei kuitenkaan kohdistu todellisuudessa pelkästään Renault’hon. F1-konkari uskoo 21-vuotiaan tähtikuskin olevan suuttunut osaksi myös tallilleen.

– Maxin kanssa kaiken on tultava valmiiksi nopeasti, sillä hän on nuori ja hänellä on kiire. Hän haluaa voittaa, sillä hän tietää, että hänellä on potentiaalia voittaa. Hän on pettynyt siihen, että hänen autonsa on hylännyt hänet ja syyttää nyt meidän moottoriamme, Bell väitti Ziggo Sportille.

 

Lähde: Ziggo Sport