F1 siirtyy USA:sta Meksikoon, jossa ajetaan kauden kolmanneksi viimeinen GP. Kimi Räikkönen juhli viiden vuoden tauon jälkeen osakilpailuvoittoa ja näytti olevan edelleen yksi lähtöruudukon nopeimmista.

Jos Räikkönen voittaa Meksikossa, saat superkertoimen 100,00. Näin 1€ panoksella pääset tekemään 100€ voiton. Voitoilla ei myöskään ole kierrätysvaatimuksia!

Ferrari palasi edellisessä kisassa vanhempaan aerodynamiikkapakettiin ja molempien autojen vauhti parani heti huomattavasti. Loppukauden kisoissa Ferrari ja Mercedes taistelevat voitoista rinta rinnan. Räikkönen ajaa viimeistä kauttaa Ferrarilla ja haluaa jättää kaiken varmasti radalle.

Normaalisti Räikkösen voitolle kerroin olisi 8,00. Mr.Greenin erikoistarjouksella pystyt lyömään vetosi nyt kertoimella 100,00. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Voitoissa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Lyö veto Räikkösen voitosta 1€ panoksella ja voitat 100€, mikäli Räikkönen juhlii kisan jälkeen voittajana. Katso alapuolelta ohjeet ja toimi!

Räikkönen voittaa – lyö vetoa kertoimella 100,00:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö veto Räikkösen voitosta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 100,00. Jos Räikkönen voittaa, saat tilillesi 100€ ilman kierrätysvaatimuksia.