Haasin automaatioyhtiön toimitusjohtaja Gene Haas on hankkinut F1- ja Nascar-talleilleen uuden sponsorin, moottoriöljyfirma Peakin omistavan Old World Industriesin. Sponsoriyhteistyö tuo Haasin talleille jopa seitsennumeroisen summan verran lisärahoitusta.

Amerikkalaisomisteinen yksityistalli on esitellyt vakuuttavaa vauhtia siitä lähtien, kun se liittyi F1-sarjaan vuonna 2016. Ferrarin voimayksikköjä käyttävä talli on yltänyt kahtena edelisenä vuotena jopa kahdeksanneksi.

Hyvästä ratailmeestä huolimatta F1:n jenkkitallilla ei ole ollut paljoa suuria kaupallisia yhteistyötäkumppaneita. Lähes ainoa suuri tukija on ollut vaatebrändi Jack & Jones.

Jatkossa Haas saa kuitenkin taloudellista vetoapua autoalan tarvike- ja kemikaalivalmistaja Peakin omistavalta Old World Industriesilta.

Sports Business Dailyn toimittajan Adam Sternin mukaan sponsorisopimuksen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu, mutta sen tiedetään olevan suuruudeltaan yhteensä yli miljoona dollaria.

Sternin jakamassa mallinnuskuvassa näkyy, miltä uudet sponsorimainokset tulevat näyttämään Haasin Nascar- ja F1-autoissa.

Adam Stern

@A_S12
Haas Automation CEO Gene Haas has landed the first company to sponsor both his NASCAR and Formula One teams, with @PeakAuto/@PeakBlueDef owner Old World Industries:

➖Terms not disclosed but assets combine to be worth a mid-seven-figure annual spend.

📰: sportsbusinessdaily.com/Journal/Issues…

Lähde: Sports Business Daily