F1-talli Haas sai uuden sponsorin – luvassa miljoonaluokan lisäpotti budjettiin

© Kuva: Getty Images

Haasin automaatioyhtiön toimitusjohtaja Gene Haas on hankkinut F1- ja Nascar-talleilleen uuden sponsorin, moottoriöljyfirma Peakin omistavan Old World Industriesin. Sponsoriyhteistyö tuo Haasin talleille jopa seitsennumeroisen summan verran lisärahoitusta.

Amerikkalaisomisteinen yksityistalli on esitellyt vakuuttavaa vauhtia siitä lähtien, kun se liittyi F1-sarjaan vuonna 2016. Ferrarin voimayksikköjä käyttävä talli on yltänyt kahtena edelisenä vuotena jopa kahdeksanneksi.

Hyvästä ratailmeestä huolimatta F1:n jenkkitallilla ei ole ollut paljoa suuria kaupallisia yhteistyötäkumppaneita. Lähes ainoa suuri tukija on ollut vaatebrändi Jack & Jones.

Jatkossa Haas saa kuitenkin taloudellista vetoapua autoalan tarvike- ja kemikaalivalmistaja Peakin omistavalta Old World Industriesilta.

Sports Business Dailyn toimittajan Adam Sternin mukaan sponsorisopimuksen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu, mutta sen tiedetään olevan suuruudeltaan yhteensä yli miljoona dollaria.

Sternin jakamassa mallinnuskuvassa näkyy, miltä uudet sponsorimainokset tulevat näyttämään Haasin Nascar- ja F1-autoissa.

Lähde: Sports Business Daily


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.