Romano Fenatin eilinen sikailu poiki italialaiselle kilpailukiellon, mutta se voi maksaa hänelle myös ajopaikan.

Fenati painoi toisen kuljettajan pyörän jarrukahvaa kesken ajon. Katso törkeä temppu täältä. Moottoriurheilumaailma on tuominnut tempun raskaasti, mutta Fenatille langetettiin tapauksesta lievältä tuntuva kahden kisan kielto (uutinen).

Ennen tapausta Fenatin ensi kauden tilanne vaikutti hyvältä, sillä taskusta löytyi sopimus MV Augustan tehdastallista.

Eilinen tapaus on kuitenkin pistämässä tuon sopimuksen silppuriin. Italialaismerkin pääjohtaja Giovanni Castiglioni jyrähti Fenatin toimista sosiaalisessa mediassa.

– Tmä on surullisinta, mitä olen koskaan nähnyt pyöräkisoissa. Todellinen urheilija ei koskaan käyttäytyisi näin. Jos olisin Dorna (MotoGP:n organisoija), antaisin hänelle kilpailukiellon kaikkiin kilpailuihin maailmassa. Hänen sopimuksestaan MV Augustan kanssa: teen kaikken estääkseni sen. Se ei tule tapahtumaan, hän ei seiso meidän yhtiömme arvojen takana, Castiglioni jyrähti.