Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm on palaamassa rallikarkeloihin.

Motorsport News -sivuston mukaan suomalaislegenda on neuvotellut yhden kisan mittaisesta paluusta maanmiehensä Tommi Mäkisen kanssa. Grönholmia polttelisi päästä ajamaan Ruotsin MM-ralli, sillä se kuuluu hänen suosikkeihinsa.

– Olisi mukava päästä jälleen auton rattiin. Täytin 50 vuotta tänä vuonna, joten se olisi kiva lahja. En niin välitä kertaluonteisesta Suomen MM-rallista, sillä siellä täytyy olla niin tarkka kaikkien hyppyjen ja nopeiden mutkien kanssa. Ruotsissa voisin puolestaan nauttia ja ajaa kovaa. Lumella ajaminen on todella hauskaa, Grönholm totesi.

Viimeksi 2010 juuri Ruotsissa ajanut Grönholm myöntää Mäkisen luotsaaman Toyotan WRC-pelin saamisen olevan houkutteleva, mutta vaikeasti saatava tarjous.

– Ymmärrän, ettei tämä haaveeni ole kovin korkealla hänen tehtävälistallaan. Mutta jos tarjous tulee, aion todella tarttua siihen.

Mäkisen kuullessa asiasta Autosportilta lämpeni hän ajatukselle.

– Miksi ei. Olisi mahtavaa nähdä hänet takaisin. Tänä vuonna emme voineet järjestää hänelle autoa, mutta jos niitä on ensi vuonna riittävästi, niin miksi ei. Meidän täytyy jutella asiasta.