Ferrarin entinen tallimanagerin Stefano Domenicalin mielessä kirvelevät edelleen vuosien 2010 ja 2012 mestaruustaistot, joissa kirkkain palkinto lipsui täpärästi Fernando Alonson ja maranellolaisten käsistä.

Italialaisvalmistaja haastoi ärhäkästi mestaruuksista kuusi ja kahdeksan vuotta sitten. Tallin kuljettajakaksikkona olivat lahjakkaat Alonso ja Felipe Massa.

Alonso oli aivan lähellä mestaruutta, mutta joutui lopulta nöyrtymään paremmilleen. Myöhemmin ex-tallipomo Domenicali myötää espanjalaistähden joutuneen kärsimään huonosta autosta.

– Kun Fernando ajoi Felipen kanssa, auto ei valitettavasti ollut paras useista syistä. Siitä huolimatta olimme lähellä voittaa mestaruuksia. Sanoisin meidän olleen erittäin epäonnekkaita, että emme voittaneet vuosina 2010 ja 2012, Ferrari-konkari manasi F1i.comin haastattelussa.

– Tästä huolimatta kykenimme saapumaan mestaruustaistoon mukaan lopussa. Tämä on asia, jota ei oteta itsestäänselvyytenä, sillä huippukuskeilla on oltava hyvä auto, Domenicali muistutti.

Lähde: F1i.com