Brittilehti Independent uutisoi aiemmin yhden McLarenin F1-tallin tärkeimmistä osaomistajista, Mansour Ojjehin luopuvan roolistaan tallissa. McLaren kiisti väitteet lähes välittömästi.

F1-talli kommentoi hurjia huhuja tuoreeltaan kansainväliselle lehdistölle. McLarenin mukaan Independentin uutisessa ei ollut mitään perää.

– Independentin toimittajan Christian Syltin juttu on täysin harhaanjohtava. Mansour Ojjeh ei ole jättänyt yhtiötämme ja on edelleen McLaren Groupin johtaja. Hän on vieläkin toisiksi suurin osaomistajamme ja täysivaltainen johtokunnan jäsen, brittitalli vakuutti.

McLaren moitti brittilehteä myös siitä, ettei tietoa Ojjehin lähdöstä varmistettu tallilta ollenkaan.

Perinteikäs formulatalli kertoi laittaneensa johtoportaansa rakennetta uusiksi viime kuukausien mittaan. Rakenneuudistukseen liittyy kuvio, jossa tietyt ”toimeenpanevat johtajat” eroavat McLarenin eri sisaryhtiöiden palkkalistoilta.

Ojjeh ja lukuisat muut johtohenkilöt jatkavat kuitenkin tehtävissään emoyhtiö McLaren Groupin riveissä. Tämän vuoksi brittitalli katsoo Independentin uutisoinnin menneen metsään.

– Mikään ei ole muuttunut käytännössä muutoin kuin tämä ratkaisu, joka johtaa tehokkaampiin ja käytännöllisempiin prosesseihin, McLaren vakuutti.

Independentin uutinen Ojjehin erosta poistettiin myöhemmin sen verkkosivuilta.