Kimi Räikkönen oli jo armeijassa oman tiensä kulkija – komppanian kapteeni sai osansa: ”Vitun kyrpä, kusetit mua”

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen paljastaa Kari Hotakaisen kirjoittamassa uutuuskirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen myös hankaluuksista, joita hän kohtasi armeijassa.

Räikkönen oli palannut kasarmille sotakoiria ja sotilaspoliiseja vältellen myöhässä. Suomalaisen juhlinta oli mennyt voitetun kisan jälkeen pitkäksi ja hän palasi kasarmille myöhässä.

Räikkönen jäi lopulta kiinni myöhästymisestään. Hänellä oli edessään kisat kahden viikon päästä Englannissa, joten Räikkönen päätti karata kasarmilta poistumiskiellon pelossa. Poistumiskielto olisi tarkoittanut kisan jäämistä väliin.

– Kapteeni tuli portaissa vastaan. Moikkasin. Se ei vielä tiennyt edellisillan tapahtumista, Räikkönen kertoi.

Tämän jälkeen hän karkasi kasarmilta ja vietti seuraavat päivät juopotellen. Pian kuitenkin autourheilun lajiliitosta AKK:sta alettiin ottamaan yhteyttä Räikköseen. Lajiliiton edustajat yrittivät soitella suomalaista takaisin kasarmille.

Räikkönen suostui palaamaan kasarmille sillä ehdolla, että saisi osallistua kisoihin. Hän teki asiasta sopimuksen komppanian päällikön kanssa. Vain muutamia päiviä ennen kisoja hän sai kuitenkin tiedon, että hänellä ei olisi mitään asiaa kisoihin. Tämä sai Räikkösen raivostumaan.

– Tilanne jäi jumiin. Sanoin sille kapulle, että vitun kyrpä, kusetit mua.

AKK ja manageri David ja Steve Robertson yrittivät puhua formulalupauksen puolesta.

Lopulta Räikkönen sai luvan lähteä kisoihin ja voitti ne.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.