Fernando Alonson tulevaisuudenkuviot puhuttavat. Mikäli espanjalainen ei pian tee päätöstään, yksi ovi sulkeutuu hänen nenänsä edestä.

Jatkoa F1-sarjassa yhä jahkailevaa Alonsoa on yhdistetty huhuissa IndyCar-sarjaan. Viime vuonna Indy500-kilpailussa esiintynyt espanjalainen on huhuissa liittymässä Andretti Autosportin riveihin koko ensi kaudeksi Pohjois-Amerikan formulasarjaan.

Tuon ajopaikan suhteen käsillä alkaa olla viimeiset hetket. Michael Andretti, Andretti Autosportin tallipomo, kertoo tallin tarvitsevan tiedon ensi kauden kuljettajistaan lähiviikkoina.

– Käsillä ovat kriittiset hetket. Teemme päätöksiä lähiviikkoina, joten tarvitsemme tiedon hänen käytettävissä olemisestaan, Andretti toteaa Autoweekille.

Alonso on itse sanonut, että hän haluaa ajaa IndyCar-sarjassa joko täyden kauden, tai ei ollenkaan. Yksittäiset kisat ovat poissuljettu asia.

– Kukaan ei tiedä tällä hetkellä mitä hän haluaa. jatkaako hän F1:ssä? Siirtyykö hän IndyCariin? Lopettaako hän kokonaan? itse haluaisin nähdä hänet meidän sarjassamme, sillä Alonso on mahtava kuljettaja ja hän nostaisi sarjan uuteen kukoistukseen, jota ei olla nähty sitten 1990-luvun, Andretti intoilee.