Entinen Formula 1:n maailmanmestari Jenson Button myönsi pettyneensä omaan Silverstonen kisaansa entistä enemmän kuultuaan Fernando Alonson Toyota-tallin voiton hylkäämisestä.

Brittikonkarin oma kilpailu päättyi karuun pettymykseen hänen SMP-kilpurinsa hyydyttyä kesken matkan. Vanhan McLarenin F1-tallitoverin voiton kaatuminen kabinetissa teki kohtalosta entistä synkemmän.

Button harmitteli sitä, että Toyotan yllättävän käänteen myötä hän olisi voinut taistella koko Silverstonen kuuden tunnin ajon voitosta. Tekniikkaviasta johtunut keskeytys kuitenkin teki asiasta harmillista jossittelua.

McLarenin F1-tähti Alonson autokunnan Silverstonen WEC-kisan voitto hylättiin kisan jälkeen sääntörikkomuksen vuoksi. Kisajärjestäjät havaitsivat jälkitarkastuksessa Toyotan autojen olleen sääntöjen vastaisia.