Entinen Formula 1:n maailmanmestari Jenson Button myönsi pettyneensä omaan Silverstonen kisaansa entistä enemmän kuultuaan Fernando Alonson Toyota-tallin voiton hylkäämisestä.

Brittikonkarin oma kilpailu päättyi karuun pettymykseen hänen SMP-kilpurinsa hyydyttyä kesken matkan. Vanhan McLarenin F1-tallitoverin voiton kaatuminen kabinetissa teki kohtalosta entistä synkemmän.

Button harmitteli sitä, että Toyotan yllättävän käänteen myötä hän olisi voinut taistella koko Silverstonen kuuden tunnin ajon voitosta. Tekniikkaviasta johtunut keskeytys kuitenkin teki asiasta harmillista jossittelua.

Jenson Button

@JensonButton
A DNF for the #11 when we were running 3rd hurts but when I hear that the Toyota’s have been disqualified it hurt just that little bit more as we would have been fighting for the win but I’ve been around long enough to know that sometimes it’s just not your day. 😔

McLarenin F1-tähti Alonson autokunnan Silverstonen WEC-kisan voitto hylättiin kisan jälkeen sääntörikkomuksen vuoksi. Kisajärjestäjät havaitsivat jälkitarkastuksessa Toyotan autojen olleen sääntöjen vastaisia.