Takavuosien jättiläiset McLaren ja Williams ovat kuin kalpeita varjoja itsestään. 1980- ja 1990-lukua hallinneet brittitiimit ovat valahtaneet tällä kaudella sarjan pohjalle.

McLaren on viihtynyt tiheään otsikoissa mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla, mutta Williams on välttänyt skandaalit ja kohut. Tallin ympärillä käydään keskustelua vain auton hitaudesta.

Teknisen johtajan Paddy Lowen mukaan kahden tallin mediapresenssille on selkeä syy. Autosport kysyi häneltä, miksi Williams on saanut olla suhteellisen rauhassa medialta, samalla kun McLarenia höykytetään suunnasta jos toisesta.

– Sen tajutakseen pitää ymmärtää Williamsin perinteita, arvoja ja mitä talli edustaa. Ihmiset kunnioittavat, mitä tallin perustaja Frank Williams on luonut, Lowe toteaa.

– Kaikki kunnioittavat Wiliamsia sekä Frankin arvoja ja suhtautumista moottoriurheiluun. Ne ovat edelleen mukana Williamsin toiminnassa hänen tyttärensä Claire Williamsin jatkaessa tallin johtamista. Nöyryys ja reilu urheiluhenki ovat läsnä tekemisessämme.