Red Bull -pomo avasi Montrealin GP:n merkittävän muutoksen taustoja – Max Verstappen hyväksyi ratkaisun

© Kuva: Getty Images

Red Bullin F1-talli teki yllättävän ratkaisun, ja päätti sulkea varikkopilttuunsa ovet Max Verstappenin tukijoukoilta Montrealin GP-kisassa. Tallipäällikkö Christian Horner vahvisti nyt, että päätös tehtiin yhteisymmärryksessä tähtikuskin kanssa.

Verstappenin isä Jos Verstappen on ollut aiemmin tuttu näky F1-varikoilla. Red Bull -kuskin isä on ollut vahvasti mukana poikansa uran rakentamisessa ja on tunnetusti tarjoillut ajoittain varsin kärkkäitäkin mielipiteitä Maxin kisasuorituksista.

Horner kertoi Motorsportille, että talli katsoi taustajoukkojen lisänneen nuorukaisen paineita entisestään. Miehelle haluttiin antaa hieman enemmän tilaa Montrealissa.

Yllättävästä muutoksesta keskusteltiin Verstappenin kanssa ja yhteinen sävel löytyi varsin helposti.

– Tämä oli ensimmäinen kisa, jonka hän on ajanut täysin yksinään. Se oli hieman erilainen ratkaisu. Se oli jotain, mistä keskustelimme hänen kanssaan ja sovimme yhteisymmärryksessä.

Horner kuitenkin korosti, ettei kyseessä ollut pysyvä uudistus. Montrealin ratkaisu oli vaan ajatus, jota haluttiin kokeilla käytännössä.

– Ei se tule toistumaan. Se oli vain jotain, mitä halusimme kokeilla. En väitä, etteikö se olisi vaikuttanut häneen. Se oli vain jotain hieman erilaista, Horner vakuutti.

Lähde: Motorsport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.