Renault-kuski Carlos Sainz Jr. on yltänyt vain kertaalleen pisteille Montrealin GP:ssä. Viime kaudela nuori mies keskeytti jo ensimmäisellä kierroksella kolarin vuoksi. Silti Kanada on on espanjalaisen yksi lempipaikoista formulasirkuksessa.

– Tämä on hieno kisaviikonloppu! Nautin todella olostani täällä. Täällä on myös monia hyviä pihviravintoloja, Sainz kehuu CheckeredFlagille.

– GP on on erilainen kuin muut. Tämä on hieman samanlainen kuin Melbourne. Rata on sekoitus katukisaa ja perinteistä rataa. Etenkin sektiot 4-7 ovat loistavia. Reunat ovat niissä hyvin lähellä, joten pitää löytää oikea rytmi, joilla mennä kanttikivetysten päältä.

– Radan viimeinen shikaani on myös yksi formulakauden legendaarisimmista.

MM-sarjassa yhdeksäntenä oleva toisen polven kilpa-autoilija on ajanut pisteille tällä kaudella viidesti.

– On positiivista, että olemme olleet kilpailukykyisiä viime kisoissa ja voittaneet pisteitä. Se on tärkeää, että niitä tulee tasaisesti. Nyt meidän pitää yrittää vakinaistaa sijoituksemme korkeammalle kympin sakissa.